TopCoat

TopCoat Autoschade B.V. heeft zijn sporen de afgelopen jaren ruim verdient in de branche. In het bedrijfspand aan de Kaldenkerkerweg in Tegelen gaan klantvriendelijkheid, vakmanschap en eersteklas kwaliteit naadloos samen.

De totale oppervlakte van het bedrijfspand beslaat circa 7.000 m2 waarvan 2.500 m2 bebouwd is. Rondom het pand is voldoende parkeerruimte voor onze klanten. Noemenswaardig is ons economisch uitgedachte routeplanning in het pand, dat garant staat voor tijdwinst en de daaruit voortvloeiende verhoogde productiviteit. Niet alleen gunstig voor ons, maar zeker ook voor u!

Waarom kiest u voor TopCoat Autoschade B.V.?


• Professioneel autoschadeherstel
• Een klantvriendelijke en persoonlijke benadering
• Een snelle schadeafwikkeling
• Indien gewenst en noodzakelijk stelt TopCoat vervangend vervoer ter beschikking
• Makkelijk bereikbaar, aan de A73 nabij Venlo
• Aangesloten bij FOCWA
• Minder of geen eigen risico

Historie


1955 is een belangrijk jaartal in de geschiedenis van TopCoat B.V. In september van dat jaar opende de heer Canjels Sr. samen met zijn zoon Chrit een eigen autospuiterij. Door hun vakmanschap, doorzettingsvermogen en tomeloze energie liep het al snel uit de hand. De autospuiterij groeide uit tot een bedrijf gespecialiseerd in autoschade, Canjels Autoschade genaamd. De werkzaamheden bestonden voornamelijk uit spuit- en plaatwerk aan personenwagens. In de loop der jaren gingen echter de bedrijfswagens een steeds grotere rol spelen. Versterking was hoognodig en zoon Sjaar Canjels schoot te hulp. Het ooit zo klein begonnen autospuitbedrijfje groeide uit tot een florerend autoschadebedrijf dat nu niet meer uit de branche weg te denken is.

Aangestoken door het enthousiasme van zijn vader Guus Thijssen, een trouwe werknemer bij Canjels Autoschade, besloot Hay Thijssen, na het behalen van zijn patroonsdiploma in 1977, bij hetzelfde bedrijf in dienst te treden. Al snel had hij zijn draai gevonden. Hij begon als manusje van alles en schopte het tot bedrijfsleider en uiteindelijk tot de eigenaar van het bedrijf.

Rond de eeuwwisseling was Canjels Autoschade zo uit zijn voegen gegroeid aan de Erkenkamp in Tegelen, dat het tijd werd voor een nieuwbouw. De geschikte grond hiervoor vond het bedrijf aan de Kaldenkerkerweg in Tegelen. In augustus 2000 werd de nieuwbouw feestelijk geopend en werd tevens de nieuwe naam van het bedrijf bekend gemaakt. Canjels Autoschade werd TopCoat B.V.